Hoefverzorging

Oplossingen voor been en hoefproblemen door modder en nattigheid

 

Onigifen € 18,90

Eerste 100% natuurlijke hoef-verhardende en hydraterende zalf in de vorm van een smeltcrème

Ongifen® beschermt en verbetert het uiterlijk van zolen en stralen aanzienlijk. Omdat het waterdicht is, zondert het de hoef volledig af van vocht, terwijl het ervoor zorgt dat de hoef gehydrateerd blijft dankzij de ultra-hydraterende eigenschappen.

Bestel onigifen hier

Meer lezen over Onigifen

 

Fourgen € 22,-

Fourgen, een 100% natuurlijk serum, is een krachtig voedend concentraat dat de voeten van paarden beschermt tegen externe vocht en vuil. Het is speciaal geformuleerd voor gebruik op vochtige, zachte of “rotte” stralen en dankzij de zeer hoge, niet-gerijpte laurierolie (rauw, met alle eigenschappen nog intact) maakt het een ideaal product om te helpen bij het oplossen van hoefproblemen binnen recordtijd.

Bestel Fourgen hier

Meer lezen over Fourgen

 

 

Hoefolie € 17,40

Hoefolie is ontwikkeld op basis van laurier, vaseline en hoogwaardige olie. Het product beschermt hoeven tegen hoornkloven en afsplinteren en zorgt bij regelmatig gebruik voor een optimale conditie van de hoeven. Hoefolie geeft tevens een extra glans, zodat de hoeven er altijd verzorgt uitzien. Ideaal om te gebruiken voor de finishing touch bij een keuring of presentatie. HB heeft veel aandacht besteed aan een verpakking die er niet alleen goed uitziet, maar die ook zeer handig is in gebruik door middel van de kwast die op het blik gemonteerd is.
Bestel de hoefolie hier

Hoefvet 500 ml € 10,50 / 1000 ml € 16,50
HB hoefvet is ontwikkeld op basis van laurier, vaseline, natuurlijke en minerale oliën. Dit product bevordert de optimale conditie van de hoeven. Het beschermt ze tegen uitdrogen en afbrokkelen en bevordert de hoefgroei. Hoefvet heeft een zeer intensieve werking. Bij verwaarlozing zal bij regelmatig gebruik een aanzienlijke verbetering optreden. De combinatie van hoefsmeer, hoefolie en Stockholm teer zijn de producten voor een optimale hoefverzorging.
Bestel hoefvet 500 ml hier
Bestel hoefvet 1000
ml hier