Zomereczeem

Middelen om te helpen bij het verzorgen van staart en manen.

– Plekken waar vaak jeuk ontstaat, 2x in een week insmeren met Derfen original, clear of soft
– Na een week wassen met geïrriteerde huid shampoo

Derfen original
250 ml € 26,- / 500 ml € 41,-

Sinds januari 2017 verrijkt met kokosolie en shea butter.

Derfen Original lotion is een lotion die onmiddellijk jeuk verzacht. 100% natuurlijk en watervrij (dus het verdampt niet), het helpt de huid te beschermen tegen schade als gevolg van herhaalde krabben en wrijven én voorkomt de gevoeligheid in de geïrriteerde huid.
Bestel Derfen Original hier

Meer lezen over Derfen Original

Derfen clear
250 ml € 29.90 / 500 ml € 39.95

Verrijkt met Shea boter sinds januari 2017

De ideale lotion om staart- en maneneczeem bij paarden te kalmeren. Deze 100% natuurlijke, kleurloos, niet gevoelige-lotion, die geen water (dus het verdampt niet) of cortisone bevat, helpt de huid te beschermen tegen schade als gevolg van herhaalde krabben en wrijven en voorkomt gevoeligheid in geïrriteerde huid.
Bestel Derfen Clear hier

Meer lezen over Derfen Clear

Derfen soft 250 ml € 29,-

Een zachtere versie van Derfen® Original voor kwetsbare, gevoelige huid, met toegevoegde ultra-hydraterende en beschermende bestanddelen. De ingrediënten worden gelijkmatig en regelmatig vrijgegeven. De lotion smelt in en verbeterd de huid.

Bestel Derfen soft hier

Meer lezen over Derfen Soft

Geïrriteerde huid shampoo 500 ml € 20,-

Verzachtende en kalmerende shampoo voor huid die gevoelig voor jeuk. Bevat geen zeep, petrochemische en daarvan afgeleide producten. Samengesteld uit schoonmaak en schuimmiddelen afkomstig van suiker en kokos waardoor deze shampoo is 100% biologisch afbreekbaar en biologisch verenigbaar is en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en allergische huid.

Bestel de shampoo hier

Meer lezen over de shampoo