Hulp bij verkoop paard

Wil je je paard verkopen maar heb je geen tijd om dit zelf te doen of is dit emotioneel te zwaar voor je? Ik ben geen handelsstal (geen in-verkoop van paarden). Wel kan ik helpen bij de verkoop van uw paard.

Een paard verkopen is niet altijd zo leuk en gemakkelijk als het lijkt! Soms heb je mazzel en is de eerste beste klant die komt kijken meteen verliefd op je paard maar wat als er al 7 mensen zijn wezen kijken en iedereen jouw lieve paard afwijst? Klanten kunnen soms erg kritisch zijn en ook negatieve dingen zeggen over het paard waar jij zo gek op bent, niet iedereen kan hier professioneel mee om gaan!

 

Ik kan tips geven bij het verkopen van je paard, helpen foto´s maken en een advertentie neerzetten.
Ik kan ook het paard bij mij op stal nemen, ik train vervolgens het paard en zal:

1) het paard op een professioneel manier voorrijden
2) het verkoopgesprek voeren waarbij we een duidelijk beeld van je paard kunnen verwoorden

Ik heb ervaring met het verkopen van lieve hobby paarden en pony’s tot prachtige sportpaarden. Ik probeer de advertenties zo op te stellen dat deze de juiste doelgroep aanspreekt die we samen willen aantrekken voor je paard. Dit voorkomt dat er onnodig veel mensen komen kijken en rijden die uiteindelijk besluiten dat het paard niet bij hun past. Dit is voor het paard fijner want die wordt er vaak niet beter op als er 3 tot 4 klanten per week op komen proefrijden.

Prijzen

Wil je het paard bij jou thuis houden, dan vraag ik €25,- per keer om te rijden, voor eventuele foto’s of eventueel voorrijden. Daarnaast de advertentiekosten, reacties beantwoorden etc €15,- per uur.

Wil je het paard bij mij laten doorrijden, vraag ik €140,- per week (incl. de advertentiekosten etc.)