Deze trainingen kunnen een op een of in groepjes van twee.
Ik geef speciale cursussen aan om aan de gang te gaan met je doelen. Natuurlijk hoef je niet gelijk een cursus te doen, losse privélessen zijn ook mogelijk bij iedere hulpvraag.

Angst tijdens de omgang met paarden

In deze cursus help ik je met problemen waar je op de grond tegenaan loopt, deze problemen kunnen verschillen, zoals: angst alleen op stal bij een paard, angst bij het opzadelen van een bijtende manegepony, angst omdat je geen paarden gewend bent en je van de reacties schrikt, angst met een paarden uit een paddock of weiland halen, etc.

Angst tijdens het rijden

In deze cursus help ik je met problemen waar je met rijden tegenaan loopt, deze problemen kunnen verschillen, zoals: Je bent bang om te rijden of gaat afwachtend rijden omdat je slechte ervaringen hebt zoals vallen, controle kwijt zijn of iets anders, je wilt weer rijden na een paar jaar en het is toch intenser dan je dacht, je wilt gewoon weer ontspannen kunnen rijden, etc.

Angst voor de galop

In deze cursus help ik je met problemen waar je tijdens de galop tegenaan loopt, zoals angst om de controle te verliezen, te vallen, balans te verliezen, etc.

Specifieke angst

Dit is heel erg persoonsgericht, deze cursus kan gaan over angst bij het helpen opzadelen en opstappen op de manege met je kind(eren), angst tijdens springen, etc.

Angst met je eigen paard

Wil je begeleiding omdat je onzeker bent of angst hebt met je eigen paard? Dit is natuurlijk ook mogelijk, ik kom ook op locatie.