Soms help ik op een andere manier dan lesgeven, dan help ik in de training, met trailerladen of neem ik de zorg van een paard of pony over als de eigenaresse op vakantie gaat.

De pony liep zó met haar mee

Ik leerde Evy 4 jaar geleden kennen via een vriendin. Ik wist niet zoveel van paarden, maar had twee pony’s gekocht voor mijn dochters (een New Forest en een kruising New Forest x Arabier) en die ene wilde niet in de trailer. Lees verder..
Die werd echt hysterisch, ging bokken en steigeren en vertikte het om die trailer in te gaan. Mijn vriendin raadde ons aan om contact op te nemen met Evy. Die leerde ons heel goed hoe je kan trailerladen zonder stress. Het was ongelooflijk: de pony liep zó met haar mee, terwijl hij bij ons gewoon niet meewerkte! Ze heeft ons uitgelegd waarom het dier zo reageerde en hoe wij daar mee om kunnen gaan. Nu gaat het goed! Nu snap ik het paard ook. Evy heeft mijn dochter ook les gegeven en heel veel zelfvertrouwen gegeven. Dat was mijn dochter echt kwijt door dit paardje: ze durfde gewoon niet meer te rijden omdat de pony zo gemeen deed. Tijdens de les zei Evy keer op keer dat er geen juiste manier is om dingen te leren, maar dat ze ging kijken wat het beste is voor mijn dochter en haar paard – wat voor hen werkt. Ze kijkt echt naar ieder dier afzonderlijk en zoekt de benadering die bij het karakter en de stemming van dat paard past. Ik laat niet zomaar iemand bij de paarden, maar Evy is bij mij de enige die het mag. Evy is heel inspirerend in het lesgeven – je ziet gewoon dat ze er verstand van heeft. Het is een heel stabiel iemand. Heel Zen. De paarden nemen die rust van haar over. Ze heeft duidelijk overwicht op de paarden en heeft veel kennis ten aanzien van de verzorging, voeding, gedrag en ziektes bij paarden. Tijdens onze vakanties zorgt zij altijd voor onze paarden: binnen/buiten zetten, voeren, mesten en longeren. Daar ben ik zó blij mee! Ik kan nu echt met een gerust hart op vakantie, in de wetenschap dat de paarden in goede handen zijn. Ik hoop dat ze dat nog heel lang wil blijven doen!
A.
Trailerladen & vakantieopvang

Evy geeft mij weer vertrouwen in mijn Brechtje en mijzelf

Deze winter heeft Evy mijn 6 jarige Fries getraind die door omstandigheden nog doorgereden moest worden. Sinds kort rijd ik nu zelf weer op mijn eigen paard na 3,5 jaar! Evy geeft mij weer vertrouwen in mijn Brechtje en mijzelf. Ze legt oefeningen helder uit en onderbouwd ze. We nog steeds elke week vooruit!
E.
Training & lessen

Nu ga ik haar inladen naar een wedstrijd met minder spanning!

In december 2015 had ik mijn eerste les van Evy, ik had gelijk een klik met haar. Haar ontspannen manier van lesgeven en ook hoe ze zelf rijdt, spreekt mij aan. Als Evy op mijn paard rijdt ziet het er heel vriendelijk uit, en vooral ook heel erg goed! Lees verder..
Nou weet ik dat mijn paard Kiki niet zo zou lopen als er teveel druk van haar gevraagd wordt, maar Evy heeft Kiki haar vertrouwen vanaf dag 1 gewonnen.
Dat kan ik me heel goed voorstellen, ze is eerlijk, betrouwbaar en heel lief.
Nou ben ik weer begonnen met wedstrijden te rijden, door Evy heb ik er weer plezier in gekregen en het vertrouwen. Het enige probleem was dat Kiki moeilijk de trailer op ging van huis af.
Dus heb ik met Evy overlegd, en ja mijn gevoel was goed, ze ging er gelijk in, nu ga ik haar inladen naar een wedstrijd met minnder spanning!
Sinds een paar maanden lest mijn dochter ook bij Evy, ze hebben altijd lol en lachen heel wat af, en natuurlijk leert ze ook heel veel. Evy we vinden je een fantastiche meidxx
J.
Training, lessen en trailerladen

Toen we thuiskwamen van onze vakantie troffen we een super relaxed paard aan.

Wij zijn dit jaar voor het eerst op vakantie geweest sinds we ons paard hebben. Best spannend dus hoe we de verzorging van ons lieve paard gingen regelen. Lees verder..
Wij zijn bij Evy terecht gekomen en zijn daar heel erg blij mee! Wat heb jij goed voor ons paard gezorgd, lekker naar buiten en weer naar binnen gezet, uitgebreid gepoetst en vooral veel aandacht aan hem gegeven. Toen we thuiskwamen van onze vakantie troffen we een super relaxed paard aan.
Nogmaals heel erg bedankt Evy!!
A.
Vakantieopvang

Evy hield mij regelmatig op de hoogte met verslagjes, foto’s en video’s

Evy heeft mijn paarden tijdens de vakantie verzorgd en getraind (intern). Ze is een enthousiaste en zeer ervaren amazone die haar rijstijl aanpast aan het paard dat ze rijdt.Lees verder..
Haar manier van rijden is eerlijk en met oog voor de fysieke gesteldheid van het paard. Ik merkte duidelijk verschil toen ik er weer opstapte.
Evy hield mij regelmatig op de hoogte met verslagjes, foto’s en video’s. Ze is flexibel en alles kan; van professionele training tot een poetsbeurt voor onze pensioen pony. De pensionstal is een droom voor ieder(e) paard/eigenaar.
Je paard uitbesteden is heel spannend, maar je paard is bij Evy in goede handen. Wij hebben zeker een vast adres voor de toekomst.
I.
Vakantieopvang