Lesgeven aan kinderen en pubers is anders dan volwassenen, hier staan ervaringen van enkele jonge ruiters.

Ze kijkt hierbij ook goed naar de pony, hoe die loopt, hoe hij gebouwd is wat hij moeilijk vind

Wij zijn heel blij met Evy als onze instructrice!
Sinds we Fire ruim een jaar geleden hebben gekocht geeft Evy les aan ons allebei (Geralda, 32 jaar en Xem, 11 jaar). Lees verder..
Het leuke van Evy is dat ze:
Gezellig is, grappig is en leuk kletst;
De les aanpast op je eigen niveau van rijden;
Leuke oefeningen kent en bedenkt;
Open staat voor nieuwe ideeen;
Helpt als je iets nog spannend vindt;
Heel ontspannen is;
Je pony begrijpt en goed kijkt naar de combinatie met je pony / paard.
Daarnaast is ze heel gedreven en enthousiast. Dat maakt het werken met Evy heel leuk. Ze geeft ook goede instructie, zowel in springen als dressuur. Ze kijkt hierbij ook goed naar de pony, hoe die loopt, hoe hij gebouwd is wat hij moeilijk vindt. Dan bedenkt ze weer oefeningen om dat te verbeteren. Evy leert je ook geen kunstjes maar juist om je pony te helpen echt goed te lopen en het zelf te doen.
Sinds we les hebben van Evy is Fire rustiger geworden in het rijden, hebben we hem meer voorwaarts leren rijden en kan hij dingen als springen en achteruit lopen wat hij een jaar geleden niet wilde. We hopen met Fire nog veel meer te leren en te bereiken met Evy’s gezellige hulp!
G & X.

Ik rijd nu net een jaar wedstrijden en in het begin scoorde we rond de 180 punten op een wedstrijd. In 2 maanden tijd werd dit al 195!

Ik heb nu ongeveer al zo’n half jaar les van Evy, en ik ben nog nooit,zo goed en zo snel vooruitgegaan! Ik heb mijn pony Meggie al een aantal jaren en het is en blijft zeker niet de makkelijkste. Lees verder..
De ene keer gaat het beter dan de andere. Ik rijd nu net een jaar wedstrijden en in het begin scoorde we rond de 180 punten op een wedstrijd. In 2maanden tijd werd dit al 195! Evy kan supergoed uitleggen. Niet alleen hoe je iets moet doen maar ook vooral waarom! In de lessen besteed ze veel aandacht aan ontspanning, aanleuning en de achterhand. Iets waar we dankzij Evy ontzettend in gegroeid zijn! Evy neemt de tijd vo]or je en laat je tijdens het rijden niet alleen maar voelen maar ook nadenken. Ik raad haar lessen aan iedereen aan!!
E.

Evy is geduldig, duidelijk en kijkt goed naar het paard. Ze verteld waarom je iets moet doen en welk effect je wilt

1,5 jaar geleden kochten we Mustang. Een eigenwijze pony van toen 19 jaar die zijn hele leven als manegepony de lessen op stelten heeft gezet. Lees verder..
Mijn andere paardje was net voor wij Mustang kochten afgekeurd, dus werd Mustang vooral ingezet als bosmaatje. Maar al snel bleek dat hij dressuur ook goed oppakte dus ben ik opzoek gegaan naar een instructrice en kwam ik bij Evy terecht.
Sinds we lessen bij Evy gaat het rijden steeds beter. Ik heb doelen gesteld waar we in de lessen hard aan werken en ik krijg oefeningen. Evy is geduldig, duidelijk en kijkt goed naar het paard. Ze verteld waarom je iets moet doen en welk effect je wilt waardoor je ook goed begrijpt wat je doet.
Ik les nu ruim een half jaar met veel plezier bij Evy. Ik heb een hele andere pony, we leren een hoop, en misschien wel het belangrijkste, dressuur rijden word steeds leuker!
E.

Elke les leer ik wel iets nieuws.

Ik heb sinds kort les van Evy en ik ben zo blij met haar als instructrice! Milan is mijn eerste pony en ik heb nog niet zoveel ervaring met eigen paarden. Evy begeleid mij heel goed, we stellen doelen, ik krijg huiswerk en elke les leer ik wel iets nieuws. Evy is heel enthousiast, maar ook duidelijk wat ik heel fijn vind. Als iemand een instructrice zoekt raad ik zeker Evy aan.
E.