Recensies recreatie / beginnend wedstrijd-ruiters

Lees hier wat leerlingen over mij te zeggen hebben. Heb jij zelf een recensie over mij, mail deze dan naar mij via contact
Wedstrijdresultaten van mijn leerlingen zie je hier

Jolanda, oktober 2016

In december 2015 had ik mijn eerste les van Evy, ik had gelijk een klik met haar.
Haar ontspannen manier van lesgeven en ook hoe ze zelf rijdt, spreekt mij aan.
Als Evy op mijn paard rijdt ziet het er heel vriendelijk uit, en vooral ook heel erg goed! Nou weet ik dat mijn paard Kiki niet zo zou lopen als er teveel druk van haar gevraagd wordt, maar Evy heeft Kiki haar vertrouwen vanaf dag 1 gewonnen.
Dat kan ik me heel goed voorstellen, ze is eerlijk, betrouwbaar en heel lief.

Nou ben ik weer begonnen met wedstrijden te rijden, door Evy heb ik er weer plezier in gekregen en het vertrouwen. Het enige probleem was dat Kiki moeilijk de trailer op ging van huis af.
Dus heb ik met Evy overlegd, en ja mijn gevoel was goed, ze ging er gelijk in, nu ga ik haar inladen naar een wedstrijd met minnder spanning!
Sinds een paar maanden lest mijn dochter ook bij Evy, ze hebben altijd lol en lachen heel wat af, en natuurlijk leert ze ook heel veel. Evy we vinden je een fantastiche meidxx

geralda met fireGeralda van Sandijk, augustus 2015

Wij zijn heel blij met Evy als onze instructrice!
Sinds we Fire ruim een jaar geleden hebben gekocht geeft Evy les aan ons allebei (Geralda, 32 jaar en Xem, 11 jaar).
Het leuke van Evy is dat ze:

  • Gezellig is, grappig is en leuk kletst;
  • De les aanpast op je eigen niveau van rijden;
  • Leuke oefeningen kent en bedenkt;
  • Open staat voor nieuwe ideeen;
  • Helpt als je iets nog spannend vindt;
  • Heel ontspannen is;
  • Je pony begrijpt en goed kijkt naar de combinatie met je pony / paard.

Daarnaast is ze heel gedreven en enthousiast. Dat maakt het werken met Evy heel leuk. Ze geeft ook goede instructie, zowel in springen als dressuur. Ze kijkt hierbij ook goed naar de pony, hoe die loopt, hoe hij gebouwd is wat hij moeilijk vindt. Dan bedenkt ze weer oefeningen om dat te verbeteren. Evy leert je ook geen kunstjes maar juist om je pony te helpen echt goed te lopen en het zelf te doen.
Sinds we les hebben van Evy is Fire rustiger geworden in het rijden, hebben we hem meer voorwaarts leren rijden en kan hij dingen als springen en achteruit lopen wat hij een jaar geleden niet wilde. We hopen met Fire nog veel meer te leren en te bereiken met Evy’s gezellige hulp!

 

roseRose, Maart 2015

Toen ik in november 2014 mijn toenmalige bijrijpaard Diedie kocht, zat ik even met mijn handen in het haar. Ik ging van bosritjes en bakhobbelen naar een grotere passie voor dressuurmatig rijden. Maar na twee maanden vechten met mijn eigenwijze Gelderse merrie zat ik wel even met de handen in het haar!
Sinds januari 2015 krijg ik elke week les van Evy. Toen ze mij tijdens de eerste les vroeg waar ik naartoe wilde streven, vertelde ik dat ik graag eens een keer zonder gevecht en frustratie de bak door zou kunnen rijden met een ontspannen paard. Nu, drie maanden verder, moet ik een nieuw doel verzinnen, aangezien we in korte tijd als een echt team de bak door rijden! Diedie reageert erg goed op Evy’s lesmethode. Niet eindeloos rondjes rijden, maar actief aan het werk met uitdagende oefeningen. Ook mijn eigen rijkunsten gaan vooruit! We zijn veel bezig met rechtrichten, activiteit in de achterhand en mijn favoriet; “Spanning af laten vloeien aan de voorkant”. Wanneer Diedie zich weer erg druk maakt om niks, helpt Evy mij deze spanning ongedwongen af te laten vloeien.

De lessen van Evy worden helemaal afgestemd op de bui van Diedie, haar en mijn vaardigheden en vooruitgangen. Een stapje terug doen is geen probleem, Evy blijft geduldig en motiverend! Hierdoor heb ik niet alleen veel meer plezier en ontspanning in het rijden, maar groeit de band tussen mij en Diedie ook met de week! Kortom, ik ben zeer tevreden over Evy, en hoop nog veel samen met Diedie onder haar begeleiding te bereiken.

IMG-20140325-WA0012Patricia Meijs, December 2013

In de zomer van 2013 ben ik begonnen met lessen bij Evy, toen nog op mijn bijrijdpaardje. Het was een hele tijd geleden dat is serieus les had gehad dus voor mij een hele overstap om weer op mijn houding, de houding van mijn bijrijdpony en nog zo veel dingen meer te letten. We zijn echter gewoon rustig bij het begin gestart en ik kreeg er erg veel plezier in om iedere week aan specifieke dingen te werken. Ook werkte ik naar een doel toe wat voor mij erg fijn was. Omdat we steeds in de wei moesten rijden wat niet optimaal was, kwam een eigen paard ter sprake. In het begin hield ik dit steeds af, omdat het een hele verantwoordelijkheid zou zijn en misschien toch niet direct iets voor mij… Nu, ik denk nog geen 3 maanden later, staat er een super leuke 5 jarige merrie op stal die ik mijn eigen paard mag noemen! Er is nog veel werk aan de winkel en ik heb de nodige spierpijn al achter de rug, maar wat een heerlijk gevoel om met mijn eigen paardje aan de slag te kunnen en daarbij het vertrouwen en de begeleiding te krijgen die ik nodig heb. Ineens kan ik hard aan het werk om de ambities die ik altijd heb gehad dichterbij te laten komen.
Kortom, heel erg bedankt dat je mij het vertrouwen hebt gegeven waardoor ik deze stap heb durven zetten. Samen gaan we ervoor en we zien wel waar we komen, genieten doe ik in elk geval iedere dag!

Dikke knuffel van Patricia & Daphne

Sabrina, augustus 2013Sabrina

Sinds een jaartje heb ik les van evy.
Het bevalt me erg goed, gozer (mijn paard) is niet de makkelijkste in het begin kon hij niet makkelijk ontspannen en rustig draven. Dankzij Evy’s hulp is dit gelukt. Evy helpt mij erg goed, elke keer zie ik verbetering na de les
Ze helpt mij goed met alles, ze geeft fijn en duidelijk les.
Ik raad iedereen aan wat voor paard je ook heb neem les van Evy

Eva Bijkerk, juli 2013

Ik heb sinds kort les van Evy en ik ben zo blij met haar als instructrice! Milan is mijn eerste paard en ik heb nog niet zoveel ervaring met eigen paarden. Evy begeleid mij heel goed, we stellen doelen, ik krijg huiswerk en elke les leer ik wel iets nieuws. Evy is heel enthousiast, maar ook duidelijk wat ik heel fijn vind. Als iemand een instructrice zoekt raad ik zeker Evy aan.

Franske Donkers, april 2013franske3

Sinds kort heb Ik les van Evy. Ik heb les voor mijn paardje Acido. Het is mijn allereerste paard, en hiervoor had Ik alleen nog maar op de manege gereden. Het is dus nieuw voor me. En Ik heb dus weinig ervaring. Evy helpt me heel erg hiermee. Ik vind dit ook erg fijn. Mijn paard Is erg lief maar ze vind sommige dingen net zo moeilijk als Ik en dat Is soms lastig. Evy kan me dan alles duidelijk uitleggen, en dat vind Ik erg fijn. Als Ik Iets niet begrijp dan legt ze het nogmaals goed uit en anders doet ze het voor, en desnoods gaat ze er zelf op zitten. Daarna snap Ik het meestal wel ;). Ze weet er zelf erg veel van, dus als Ik Iets niet weet kan Ik het gewoon vragen. verder Is Evy super aardig. En het Is altijd gezellig In de les. Wat Ik ook erg fijn vind. Want Ik vind het niet leuk als het niet klikt. Dus als je een gezellige en ook vooral hele goede Instructrice wil, neem contact op met Evy!