Enkele ervaringen na een coaching sessie.

Ik had deze impact nooit had verwacht

Ik heb vorige week een oefen paarden coaching gehad bij Evy. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ondanks dat ik bewust was van de kracht van paarden deze impact nooit had verwacht. Lees verder..
Het was niet zo dat als je iets zei een paard dan 3x knipperde en dat het dan was. Nee de reacties van de paarden op mijn verhaal waren enorm. Honey rose ging letterlijk tussen mij en Murphy instaan na een bepaalde vraag van mij. Ik had hen beide gelinkt aan een bepaald persoon in mijn leven en zij reageerden precies zoals die personen zouden doen. Dit was voor mij zo intens dat ik opeens oprecht bang was voor Murphy. Terwijl ik 20 minuten daarvoor nog met haar had staan knuffelen. Puur om de manier waarop zij reageerde op mijn verhaal en de rol die ik haar had gegeven schoten er tranen in mijn ogen. Daar schrok ik van ik huil bijna nooit en dan stapt er een paard naar mij toe ( die ik normaal altijd vertrouw)en het enige wat ik wilde was wegrennen. Deze impact is bizar en dat ik mij dit realiseerden was belangrijk en heeft mij geholpen in omgaan met die personen in mijn leven. Ik wil Evy enorm bedanken voor wat zij mij heeft laten inzien..
X.
Moeite met voor zichzelf op te komen

De sessie heeft mij veel inzicht gegeven

Ik heb onlangs een sessie paardencoaching bij Evy gevolgd. Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring. Ik kwam met de hulp vraag dat ik het vaak moeilijk vind om samen te werken omdat ik niet graag de touwtjes uit handen geef. Lees verder..
Hierdoor ben ik in een groep erg gespannen en veeleisend naar andere toe en dit is niet bevoordelijk voor de werksfeer en kan er zelfs tot leiden dat ik met al het werk blijf zitten. Omdat ik mensen niet het vertrouwen geef hun eigen deel te doen. Toen ik mijn hulpvraag ging stellen stond ik al in de bak bij het paard. Het paard dat eerst dichtbij mij stond, liep snel van mij vandaan op het moment dat ik spanning in mij op aan het bouwen was vanwege de frustratie. Dit was al een heel kenmerkend moment omdat ik nu een hele directe spiegel voor kregen wat het gevolg is van mijn spanning en frustraties. Vervolgens kreeg ik de opdracht om samen met het paard naar een punt in de bak te lopen. Dit was symbool voor het samenwerken met iemand. In het begin was ik gespannen en toen het paard niet direct meeliep en deed wat ik wilde raakte ik onzeker waardoor ik nog meer gespannen werd. Toen Evy mij vervolgens een aantal vragen stelde waarna ik mijn gevoel uitsprak nam de spanning af en alsof het niets was liep het paard met mij mee en was er een ontspannen en werkwillige sfeer. De sessie heeft mij veel inzicht gegeven in hoe de reactie van andere is op mij zonder dat er omheen gedraaid word. Waardoor ik heel duidelijk weet waar ik nu aan kan gaan werken om een prettige samenwerksfeer te creëren in een groep.
A.
Moeite met samenwerken

Meteen zag ik in het gedrag van Murphy en Roos mijn verhaal terug

VAan het begin van de coaching moest ik even wennen en dacht ik ‘wat is dit?’. Toen ik in de bak stond met 2 paarden en 4 mensen, waarvan 1 iemand Evy was, tegenover mij buiten de bak vertelde ik een verhaal, een kwetsbaar verhaal. Lees verder..
 Ik stelde aan het einde van mijn verhaal de vraag; hoe kan ik met deze situatie omgaan? Meteen zag ik in het gedrag van Murphy en Roos mijn verhaal terug.
Dit gaf mij zoveel inzicht. Het was een keer andersom, ik kon naar het verhaal kijken zonder dat ik erin mee speelde. Dit was zo apart en interessant. Het heeft mij zoveel positieve inzicht gegeven op de situatie die eerst niet zo helder was.
Conclusie uiteindelijk; Laat mensen maar gaan als ze dat willen, er zijn altijd nog mensen die wel bij je blijven en je beschermen en steunen!
Ik zou dit zeker aanraden aan mensen! Dus heb jij een situatie, maakt niet uit wat voor situatie het is, en wil jij hier positieve inzicht in hebben? Maak dan gauw een afspraak bij Evy voor paarden coaching! Zij doet het top
C.
Moeite met keuzes