Recensies wedstrijdruiters

Lees hier wat leerlingen over mij te zeggen hebben. Heb jij zelf een recensie over mij, mail deze dan naar mij via contact
Wedstrijdresultaten van mijn leerlingen zie je hier

Mariska Snel, Augustus 2016mariska

Sinds vorig jaar hebben wij Rockstar gekocht en heb altijd les gehad van iemand anders. Wij kennen Evy natuurlijk al langer van de Tinkerdagen! En we zaten te twijfelen of ik misschien van instructie moest overstappen. Nu zaten wij diep na te denken over naar wie. Na veel nadenken en goede verhalen over Evy een proefles bij haar afgesproken. Deze les ontdekte we dat Evy zo rustig en kalm en duidelijk alles uitlegt, dat we besloten om over te stappen! Ik ben begonnen met rock in de M1 en we zijn al na een jaar M2 startgerechtigd! Dit geeft toch eigenlijk wel een beetje aan hoe wij deze lessen van Evy oppakken. Elke les is weer anders en elke les weer een uitdaging.. ben heel blij dat ik deze overstap gemaakt heb en dat we nu rustig gaan verder trainen en gaan ontdekken hoe ver we kunnen komen! Met deze begeleiding van Evy heb ik er alle vertrouwen in!

Regina Rosendaal, april 2016

reginaEvy en ik gaan al even terug, naar 2008 om precies te zijn. Beide studenten aan het Groenhorst College in Barneveld. Hippisch manager stond na 4 jaar op onze diploma’s.
Om toch aan de weg te spijkeren met paardrijden was ik op zoek naar een instructrice. En wie zou dat beter passen dan mijn schoolvriendin Evy. Dus opgebeld, afspraak gemaakt en begonnen.
Tijdens die proefles werd ik wel even met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik had mijn paard helemaal niet zo aan het lopen, het ging allemaal niet zo goed als ik dacht dat het ging. Nu krijg ik wekelijks les van haar. Evy heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht en haar manier van lesgeven is heel anders dan wat er voornamelijk aan instructie gegeven wordt.

De lessen van Evy draaien om de basis welke vanuit daar uitgebouwd worden tot waar je heen wilt, een doel die je zelf bepaald en waarin zij je begeleidt. Ze houdt rekening met het niveau van de ruiter en het paard, ze kijkt naar de capaciteiten en is niet bang om eerlijk te zijn. Ze is doortastend, begrijpend, geeft inzichten, legt duidelijk uit, verzint altijd iets nieuws en probeert je te stimuleren om vooruit te denken en vooruit te blijven gaan. Elke les is er weer een verbetering van wat er in de voorgaande lessen is behandeld. Ik merk en voel dat mijn paard en ik sprongen vooruit maken. De bespiering van mijn paard is aan het veranderen, hij staat scherper aan de hulpen, we begrijpen elkaar beter en dat heb ik stiekem toch wel aan haar te danken!
Evy is iemand die op een heel plezierige, goede, vernieuwende en vooral constructieve manier lesgeeft, iets waar je echt verder mee komt.

Dus Evy,
Bedankt!

11139419_782963031810707_9079982969137909337_nLoes Lavrijssen, april 2015

Sinds Augustus 2014 lessen mijn zus en ik bij Evy. Ik ben begonnen met het verder inrijden van een 4 jaar jonge kwpn merrie waarmee het doel is om uiteindelijk wedstrijden te gaan rijden. Mijn zus rijd een jonge fries en is aan het trainen voor de IBOP. We wilden graag les aan huis en ik nam contact op met Evy.

Evy is een gezellige, enthousiaste meid die duidelijk plezier heeft in het lesgeven. Het is erg fijn dat ze veel aandacht besteedt aan een goede basis, erg duidelijk de oefeningen en handelingen uit kan leggen en ook waarom iets goed of niet goed is voor je paard. Evy’s manier van lesgeven is erg paardvriendelijk en ze geeft je als ruiter vertrouwen. Wanneer mijn jonge merrie het moeilijk vindt of soms wat puberaal is, en best even lastig kan doen, gaan we gewoon even een stapje terug om van daaruit weer op een ontspannen manier verder te werken naar de oefeningen toe. Geen haast, het leertempo van het paard wordt goed in de gaten gehouden en het paard krijgt de kans om zich goed te ontwikkelen! Heel erg fijn.

Mijn zus en ik zijn heel erg tevreden met de goede, uitdagende en zeker ook gezellige lessen. Wij raden haar lessen dan ook zeker aan! Evy, heel erg bedankt en dat er nog vele lessen mogen volgen!

elkeElke, januari 2015

Ik heb nu ongeveer al zo’n half jaar les van Evy, en ik ben nog nooit,zo goed en zo snel vooruitgegaan! Ik heb mijn pony Meggie al een aantal jaren en het is en blijft zeker niet de makkelijkste. De ene keer gaat het beter dan de andere. Ik rijd nu net een jaar wedstrijden en in het begin scoorde we rond de 180 punten op een wedstrijd. In 2maanden tijd werd dit al 195! Evy kan supergoed uitleggen. Niet alleen hoe je iets moet doen maar ook vooral waarom! In de lessen besteed ze veel aandacht aan ontspanning, aanleuning en de achterhand. Iets waar we dankzij Evy ontzettend in gegroeid zijn! Evy neemt de tijd vo]or je en laat je tijdens het rijden niet alleen maar voelen maar ook nadenken. Ik raad haar lessen aan iedereen aan!!

Gitte Hilst, september 2014

Ik heb nu 2,5 jaar een verzorgpaard. Het 1e half jaar was ze nog niet beleerd onder het zadel en heb ik d’r alleen maar gelongeerd en verzorgd. Na een half jaar werd ze beleerd en gelijk gedekt. Na een maand kon ik eindelijk met haar rijden en het ging erg goed maar ik liep toch wel tegen dingen aan. gitteEen jaar later had ze haar veulentje en tijdens het weer terug oppakken ben ik verder gegaan met lessen.
Nu krijg ik sinds een jaar les van Evy. Sinds die tijd zijn we erg vooruit gegaan. Als ik ergens vragen over heb, neemt Evy de moeite en tijd om het goed uit te leggen. Evy helpt ons goed in de lessen, steeds als we ergens tegenaan lopen besteedt ze daar veel aandacht aan. Ik leer ook het aanvoelen van mijn paard wat ik erg fijn vind. Niet alleen bij mijn verzorgpaard heb ik wat aan de lessen maar ook op andere paarden die ik rijd merk ik dat ik de oefeningen goed kan gebruiken. Nu is mijn verzorgpaard 6 en kan ik wel zeggen dat we wedstrijdklaar zijn.
Ook ga ik regelmatig met Evy mee op wedstrijd, niet alleen voor de gezelligheid maar ook hier leer ik weer dingen.
Evy, bedankt voor al je hulp tijdens de lessen en ik hoop dat ik nog lang les van je heb!

daniqueDanique Lindner, juni 2012

Mijn paard Guarneri, is nu ruim anderhalf jaar in mijn bezit. Een simpele greep uit de verbeterpunten; meer achterhand, ontspanning, buiging en mijn eigen houding uiteraard. Evy is een stalgenoot van mij en zij heeft mij van Februari tot aan April enkele keren lesgegeven. Wat ik zelf belangrijk vind in het krijgen van les is de moeilijkheden opzoeken om ruiter en paard te confronteren met de zwakheden. Daarnaast vind ik het leren voelen erg belangrijk, zodat de ruiter ook leert hoe het zelf bepaalde problemen moet oplossen. Ik zie dit zeker terug komen in de lessen, de lessen zijn mij daardoor goed bevallen. Ik raad daarom anderen ook aan om les te nemen van Evy.
Eigenschappen die ik van een intructeur/instructrice belangrijk vind zijn rust, duidelijkheid, geduld en consequentie. Evy beschikt zeker over deze eigenschappen. Haar motto in het lesgeven kan ik mij zeker bij aansluiten. De lessen zijn gevarieerd en zelf kan je invullen wat je graag in de lessen zou willen doen. Waarvan ik denk, dat dat zeer belangrijk is voor de ontwikkeling van het gevoel van de ruiter. Daarnaast ben ik niet alleen rijtechnisch geholpen, maar ook in het overwinnen van angsten (althans, mijn paard leert om bepaalde angsten te overwinnen…) wat zeker niet onbelangrijk is. Er word dus veel tijd aan de basis besteed en dat vind ik een van de beste kwaliteiten. Tijdens een les was ik zelf ontevreden over mijn zit, toen heeft zij mij aan de longe genomen zonder beugels en met een bijzet. Erg simpel maar zeker doeltreffend, naar mijn mening was dat de beste les tot nu toe. Nu (ook) mijn paard eindelijk haar angst heeft overwonnen van juryhokjes, ben ik bereid om onze eerste B proef te starten op 29 juli aanstaande.
Kortom, een instructrice met veel geduld en met kennis van zaken die weet waar ze de essentie moet leggen voor een goede les en een goed en fijn paard.

Claire1Claire van den Brul, april 2012

Een maand geleden ben ik begonnen met lessen bij Evy. Nou is Ultiem (mijn paard) absoluut niet makkelijk en is het lastig een juiste manier te vinden hem rustig in het hoofd te houden, en tevens ook mezelf. Eigenlijk al meteen de eerste les voelde ik verbetering. Ultiem was super rustig en los, maar toch actief aan m’n been. Ook zelf was ik heel erg ontspannen.
Zelf moet ik m’n winstpunt in de B dressuur nog halen, en daar begeleiden de lessen van Evy, en Evy zelf natuurlijk, mij super bij! De lessen bestaan bij mij vooral uit de basis o.a; nagevelijk houden, ontspannen rijden van het paard, correcte houding, hulpen en zit en aan het einde van de les bereikt hebben wat ik wilde bereiken. De lessen zijn absoluut niet saai, maar erg gevarieerd.
Ik raad het iedereen aan, wat voor paard je ook hebt, welk niveau je ook rijdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *