Recensies Les op mijn paarden

Lees hier wat leerlingen over mij te zeggen hebben. Heb jij zelf een recensie over mij, mail deze dan naar mij via contact
Wedstrijdresultaten van mijn leerlingen zie je hier

Sanne Houda, juli 2016

Sinds een aantal weken ben ik bij Evy gestart met priveles op Maddy. Ik ben 30 jaar en pas sinds een klein jaartje begonnen met paardrijden en ik vind het allemaal nog een beetje spannend af en toe.
Evy helpt me om over mijn angst heen te komen door me op mijn gemak te stellen.
Zo kan ik ontspannen rijden en echt met het rijden bezig zijn. De dingen die ik spannend vind oefenen we extra zodat de angst overwonnen wordt. Evy straalt veel rust uit, die rust wordt als vanzelf overgenomen door de paarden en ook door mij.
Ze komt met ideeën over wat we kunnen gaan oefenen (heel divers zoals bijvoorbeeld zonder zadel rijden of zitles) en is enthousiast over het lesgeven. Ze neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk uit. Evy zorgt goed voor al haar paarden en ze staan lekker de hele dag buiten. Ze mogen heerlijk paard zijn en daar geniet ik van.

Bovendien is ze erg gezellig wat ook niet geheel onbelangrijk is 😉

Ik ben benieuwd wat ik nog allemaal ga leren en kijk steeds uit naar de volgende les!

jess

Jessica de Bruin, juni 2014

Sinds februari 2014 heb ik les van Evy op haar paarden (Murphy en L’espoir). Een aantal jaar geleden ben ik gestart met paardrijden, na een paar lessen ben ik tijdens de galop van mijn paard gevallen. Sinds de val heb ik nooit meer gereden. Omdat mijn liefde voor paarden aanwezig bleef ben ik op zoek gegaan naar een goede instructrice. Op de website van Evy sprak zij over angst door slechte ervaringen, dit was voor mij wel en trigger om contact met haar op te nemen. De eerste lessen waren ontzettend spannend maar Evy heeft me daar erg goed in begeleid. We hebben niets overhaast en stapje voor stapje kreeg ik iets meer vertrouwen. Met name door mijn eerdere val tijdens de galop durfde ik dit niet aan. Na een aantal lessen zijn we hiermee gestart aan de longeerlijn. Dit riep bij mij zeer veel angst en spanning op, maar we hebben doorgezet. Inmiddels heb ik 12 lessen bij Evy gehad en durf ik te zeggen dat mijn angst steeds verder afneemt.

De lessen van Evy zijn altijd leerzaam, maar ik heb daarnaast ook ontzettend veel lol met haar. Ik ben altijd erg nieuwsgierig hoe dingen werken of waarom dingen op een bepaalde manier gedaan worden. Evy is altijd bereid om hier een duidelijke uitleg over te geven. Hopelijk blijft ze nog heel lang lesgeven. Wie weet kan ik dan met haar hulp in de toekomst een keer een wedstrijd rijden.

Bedankt voor alles!

Liefs Jessica

chantal2Chantal Commandeur, Februari 2014

Sinds kort heb ik les van Evy op haar (wedstrijd) paarden. Ik had al een hele tijd niet meer gereden, dus we zijn weer helemaal bij het begin begonnen. Wat ik goed vind aan de lessen van Evy, is dat ze de lessen gestructureerd invult en veel aandacht schenkt aan het bevestigen van de basis dus: de houding en de zit van de amazone/ruiter. Evy haar lessen zijn erg leerzaam, want Evy geeft je soms vernieuwende inzichten in dingen. Ook het lessen op haar paarden ervaar ik als erg leerzaam en raad ik zeker aan als je geen eigen paard hebt ( Ik heb wel een eigen paard, alleen is zij helaas te oud om intensief mee te gaan trainen). Maar natuurlijk is er ook in de les wel even tijd voor een lolletje want tevens is het erg belangrijk om plezier te houden in het rijden! Zoek je een goede, leuke instructrice met of zonder eigen paard in de omgeving Amersfoort of Erp? Neem les van Evy want ze kan je zeker verder helpen!

StarlaStarla Mosier, mei 2012

Sinds een half jaar rijd ik op Surprise paardje van Evy. Ze is een echte merrie met gebruiksaanwijzingen. Evy heeft mij in het begin heel fijn op weg geholpen met Surprise. Zodra ik vroeg of ze me kon helpen stond ze altijd gelijk klaar voor me. Zo was dat een aantal weken geleden. Toen hebben we samen gereden. Evy heeft mij toen les gegeven en er ging een wereld voor mij open. Zij geeft heel fijn les. Blijft rustig en legt het heel goed uit waarom je iets moet doen. Ik mocht op een gegeven moment op haar ander paardje Lespoir om het verschil te voelen. Dat vond ik een hele leuke ervaring! Evy is hele lieve, spontane meid die van aanpakken weet!
Zoek je een leuke instructrice dan zeg ik…. Bel Evy!

aster2Aster van de Werff, april 2012

Ik rijd nu 2 1/2 jaar Evys paarden bij, eerst een half jaar Murphy toen een jaar Bram en nu weer een jaar Murphy. Toen ik Murphy net bijreed had ik heel veel moeite met haar in galop krijgen Evy heeft me daar heel goed mee geholpen en nu krijg ik haar zonder moeite in galop. Evy heeft op 6 april haar ORUN instuctie diploma gehaald, gelijk de volgende dag mocht ik op Suprise en L’espoir rijden en heeft zij mij les gegeven.
Ik vind de manier waarop Evy les geeft heel fijn, ze wijst je op de dingen die niet goed gaan en geeft je ook een compliment als het wel goed gaat. Ik rijd nu met Murphy onderlinge wedstrijden in het L1 dat gaat zo goed dat ik er over denk om binnenkort ook officieel te starten! dat komt ook mede dankzij Evy. Ik raad iedereen aan om bij Evy lessen te volgen, wat voor paard je ook hebt, welk niveau je ook rijdt! Ook als je geen eigen paard hebt zou ik het zeker aanraden, Evy’s paarden zijn heel lief en betrouwbaar, je kan er zeker verder mee komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *