Recensies Aan- en verkoop

Lees hier wat leerlingen over mij te zeggen hebben. Heb jij zelf een recensie over mij, mail deze dan naar mij via contact
Wedstrijdresultaten van mijn leerlingen zie je hier

uranaBernadette, Augustus 2016

Mijn naam is Bernadette en ik heb sinds een jaar lessen van Evy. Ik ben begonnen met lessen met mijn verzorgpaardje; dit was een Merens ruin van 7 jaar. Omdat ik al langer het verlangen had naar weer mijn eigen paard ben ik gaan rondkijken. Doordat ik langere tijd op een merens ben gaan rijden ben ik verknocht geraakt aan dit ras.
Ik weet nog heel goed dat ik in de lente periode van dit jaar een merens merrie te koop zag staan op de verkooplijst van het stamboek. De foto’s en de omschrijving sprak mij direct aan. Dezelfde avond heb ik een afspraak gemaakt om met een vriendin en mijn man te gaan kijken. Ik heb toen kennisgemaakt met Urana een merens merrie van 8 jaar. De eerste keer heb ik haar gereden en ik voelde direct een klik met dit leuke paardje. Savonds heb ik meteen Evy gebeld om met haar te overleggen en ook om mijn enthousiasme te delen.
Zij bood direct aan om de eerst volgende keer mee te gaan. Dit vond ik erg fijn omdat zij goed weet hoe ik rij en welk soort paard bij mijn karakter en behoeftes past.
Ik weet nog goed dat we op 2de paasdag met code rood als weersvoorspelling naar noord brabant zijn vertrokken. Evy was direct enthousiast en gaf aan dat het slim zou zijn om ook een kort stukje naar buiten te gaan met Urana. Ondanks het bagger slechte weer toch naar buiten gegaan en het paardje was zo braaf. Onderweg naar huis hebben we uitgebreid gesproken en haar woorden waren heel duidelijk; doen Bernadette! Dit paard past goed bij jouw en hier ga je heel veel plezier aan beleven.
En zo gezegd zo gedaan. Inmiddels ben ik alweer een paar maanden in het bezit van mijn lieve Merens Urana.

Kortom; ik heb erg veel gehad aan de manier waarop Evy meedenkt. Zij heeft veel oog voor het karakter van een paard en of het paard bij je past. Ik ben erg blij dat ik Evy heb betrokken bij de aankoop van mijn paard.

 

IMG_1726Adriana, Ellen en Edith., Augustus 2015

Evy doet met plezier haar werk, wij vonden paarden altijd heel leuk maar hadden niks geen ervaring. Wij wilde graag een paard die geschikt is voor ons, dus gingen we met wat informatie van mensen rond zoeken op internet. Tot we op de website van Evy kwamen, we hadden haar opgebeld en hielp ons! Ze is vaak mee geweest als we bij paarden gingen kijken, en zij zocht ook voor ons! Tot ze op een dag bij Benny belande wij gingen daar kijken en ze zag Benny wel voor ons zitten, een paar dagen later kwam Benny al bij ons! Een week later kwam Evy lesgeven, en als je dingen niet weer kan je Evy bellen, mailen enzv! Ze geeft super leuke lessen, ze is super geduldig ze houd rekening met elke persoon, heeft gelijk door hoe het karakter van het paard is er is veel mogelijk bij Evy. Ze geeft 2x per week les bij ons aan huis, ze maakt je enthousiast en is duidelijk in lesgeven. Wat wij super fijn vinden! Je voelt je echt op je gemak bij haar! Evy wij vinden het fijn met jou en hebben als super veel geleerd! Bedankt!

Dikken kus de 3 zusjes Adriana, Ellen en Edith.