Ruijs & Istesso

RUIJS EN ISTESSO *klik op het logo voor de websiteVoorbeeld van sponsordekje van Ruijs en Istesso

Ruijs en Istesso is mijn hoofdsponsor. Zij betalen mijn trainingen en wedstrijden. Ook kopen zij de nieuwe wedstrijd – outfits.

 

Ruijs & Istesso is een laagdrempelig administratie en consultancy kantoor dat werkt vanuit een kantoor in Amersfoort Noord (Vathorst). Bij ons zal je geen 3-delig pak tegen komen maar gewone mensen zoals jij en ik. Omdat wij een goed en prettig contact met jou als klant belangrijk vinden staat de deur ook altijd open om, onder het genot van een bakje koffie, je vragen te beantwoorden. Belangrijk hierbij is dat we een duidelijk beeld hebben van jou als ondernemer en waar je naar toe wilt in de toekomst. Maar minstens zo belangrijk is hoe en wat je met je bedrijf wilt bereiken. Hierop kunnen we je administratie inrichten en jou helpen dat doel te bereiken.

Voor een groot aantal klanten werken wij dagelijks de boekhouding bij. Dit doen wij dmv bijvoorbeeld je eigen Dropbox. Onze klanten scannen dagelijks de facturen en doordat wij digitaal ook de bankafschriften kunnen inlezen is je boekhouding bijna dagelijks bij. Wil je niet dagelijks de boekhouding bijgewerkt hebben? Geen probleem. We kunnen ook maandelijks of elk kwartaal de administratie verwerken. Heb je personeel, dan verzorgen wij de loonadministratie. Heb je een pensioen op de balans of wil je een AOV verzekering afsluiten? Heb je een accountantsverklaring nodig?  Ook daarin kunnen we helpen.

Wat kan je nog meer van ons verwachten:

   ·    Maandelijks een rapport bestaande uit een balans en verlies en winstrekening
   ·    Mogelijk om hierin met een begroting te werken
   ·    Mogelijkheid om met een projectadministratie te werken
   ·    Door de tussentijdse rapportage heb je meer inzicht in de al dan niet te betalen IB of VPB

Op onze website vertellen wij meer over hoe wij ook jou kunnen ontzorgen. Maar je kan ons ook bellen of gewoon langskomen.