Welke instructie?

Instructie

Ik geniet van het begeleiden van mensen en het verbeteren van de combinatie ruiter en paard. Ik vind het een uitdaging om een combinatie naar een hoger niveau in de dressuur en springsport te helpen.
In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan het bevestigen van de basis waarbij ik een goede harmonie tussen de ruiter en het paard belangrijk vind.
Ik bouw mijn lessen gestructureerd op waarbij begonnen wordt met losstappen wanneer een paard net uit stal komt en daarna rustig wordt overgegaan tot draf en galop.
Tijdens mijn lessen zal ik veel aandacht schenken aan de houding en zit van de amazone/ ruiter, evenals het actief houden van de achterhand. Uiteraard dient een paard goed op het been van de amazone/ ruiter te reageren en naar de hulp terug te komen. Het belangrijkste blijft wel dat je plezier hebt en blijft houden in het paardrijden
Instructie

Angst
ADHD & autisme
De beginnende ruiter
Paardrijles op mijn paarden
Springles
Zitlessen

Training
In mijn rijden besteed ik veel aandacht aan het bevestigen van de basis waarbij ik een goede harmonie tussen de ruiter en het paard belangrijk vind. Door een paard correct te trainen kunnen we ons paard sterk en gezond houden en veel problemen voorkomen, verhelpen of verminderen.
Aan – en verkoop
Training
Vakantieopvang

Cursussen
Cursussen om in een korte periode van je angst af te komen, schriktrainingen, bezigheidsoefeningen voor ADHD en Autistme etc.
Angst
ADHD & autisme
De beginnende ruiter
Paardencoaching
Schriktrainingen

Overige diensten
Scheren
Verhuur