Hier staan verschillende ervaringen van ruiters die met onze paarden hebben gelest en gereden. Wil je meer weten over deze lessen? Kijk dan hier.
Wil je meer lezen over onze paarden? Bij 80% van de recensies bij het kopje ‘onzekerheid en angst’ staat ook iets geschreven over onze paarden.

Evy geeft je vernieuwende inzichten in dingen

Sinds kort heb ik les van Evy op haar (wedstrijd) paarden. Ik had al een hele tijd niet meer gereden, dus we zijn weer helemaal bij het begin begonnen. Lees verder..
Wat ik goed vind aan de lessen van Evy, is dat ze de lessen gestructureerd invult en veel aandacht schenkt aan het bevestigen van de basis dus: de houding en de zit van de amazone/ruiter. Evy haar lessen zijn erg leerzaam, want Evy geeft je soms vernieuwende inzichten in dingen. Ook het lessen op haar paarden ervaar ik als erg leerzaam en raad ik zeker aan als je geen eigen paard hebt ( Ik heb wel een eigen paard, alleen is zij helaas te oud om intensief mee te gaan trainen). Maar natuurlijk is er ook in de les wel even tijd voor een lolletje want tevens is het erg belangrijk om plezier te houden in het rijden! Zoek je een goede, leuke instructrice met of zonder eigen paard in de omgeving Amersfoort of Erp? Neem les van Evy want ze kan je zeker verder helpen!
C.

Ik vind de manier waarop Evy les geeft heel fijn

Ik rijd nu 2 1/2 jaar Evys paarden bij, eerst een half jaar Murphy toen een jaar Bram en nu weer een jaar Murphy.  Lees verder..
Toen ik Murphy net bijreed had ik heel veel moeite met haar in galop krijgen Evy heeft me daar heel goed mee geholpen en nu krijg ik haar zonder moeite in galop. Evy heeft op 6 april haar ORUN instuctie diploma gehaald, gelijk de volgende dag mocht ik op Suprise en L’espoir rijden en heeft zij mij les gegeven.
Ik vind de manier waarop Evy les geeft heel fijn, ze wijst je op de dingen die niet goed gaan en geeft je ook een compliment als het wel goed gaat. Ik rijd nu met Murphy onderlinge wedstrijden in het L1 dat gaat zo goed dat ik er over denk om binnenkort ook officieel te starten! dat komt ook mede dankzij Evy. Ik raad iedereen aan om bij Evy lessen te volgen, wat voor paard je ook hebt, welk niveau je ook rijdt! Ook als je geen eigen paard hebt zou ik het zeker aanraden, Evy’s paarden zijn heel lief en betrouwbaar, je kan er zeker verder mee komen!
A.

Ze geeft heel fijn les. Blijft rustig en legt het heel goed uit waarom je iets moet doen.

Sinds een half jaar rijd ik op Surprise, paardje van Evy. Ze is een echte merrie met gebruiksaanwijzingen. Evy heeft mij in het begin heel fijn op weg geholpen met Surprise. Lees verder..
Zodra ik vroeg of ze me kon helpen stond ze altijd gelijk klaar voor me. Zo was dat een aantal weken geleden. Toen hebben we samen gereden. Evy heeft mij toen les gegeven en er ging een wereld voor mij open. Zij geeft heel fijn les. Blijft rustig en legt het heel goed uit waarom je iets moet doen. Ik mocht op een gegeven moment op haar ander paardje Lespoir om het verschil te voelen. Dat vond ik een hele leuke ervaring! Evy is hele lieve, spontane meid die van aanpakken weet!
Zoek je een leuke instructrice dan zeg ik…. Bel Evy!
S.