Leuke, lieve E sportpony!

De superleuke E pony van een van mijn leerlingen moet weg wegens overstap naar paard.anna4
Anna is echt een hele leuke en enthousiaste pony met een hart van goud, ze springt super en ook nu tussen de paarden ook regelmatig in de prijzen
Zie ook :
Lisa 5e van de 90 met de selecties!!
Lisa heeft 3 punten gereden en 3e plaats!!

Hieronder de advertentie

 

Anna is geboren op 23-04-2005. Anna is een nakomeling van : Patijn x Tandora. Anna is een merrie met een schofthoogte van: 1.53,5 cm. Anna is altijd netjes naar de hoefsmid geweest en wordt ieder jaar gecheckt door de tandarts. Daar is zij altijd heel braaf bij. Ook is ze altijd netjes ontwormd en ingeënt. Ze is makkelijk te laden en staat altijd braaf op de trailer. Anna heb ik al vanaf haar derde levensjaar in mijn bezit en heb haar alles geleerd tot wat zij nu kan. Anna is een brave pony maar heeft wel een consequente ruiter nodig omdat ze door enthousiasme een pittige pony kan zijn.

Op dit moment rij ik met mijn pony tussen de paarden vanwege mijn leeftijd. In onze pony tijd hebben wij in de dressuur B+7 behaald en in het springen B+ 4. Bij de paarden staan wij op dit moment hetzelfde geklasseerd. Omdat ik geen gedreven wedstrijd ruiter ben, is Anna de klasse B nog niet uit maar heeft zij nog veel meer potentie om verder te komen in de sport. Verder is zij wel door getraind en kan zij oefeningen van het L. Daarin tegen is Anna een super springpony. Zij zal nooit weigeren en springt altijd. Ze heeft een goede spring techniek en kan op pony niveau een M parcours rond komen.

Anna is verkeersmak. Heeft verschillende oefencrossen gereden. Dit vind zij prachtig om te doen en zal ook hierbij nooit weigeren. Ook is zij mee geweest naar het strand en vind dit ook super om te doen.
Ondanks dat Anna een geweldige pony is heeft zij helaas wel een stalgebrek. Zij draagt bijna haar hele leven een luchtzuig band als zij op stal staat. Daarom staat zij de hele dag lekker buiten. Ook heeft zij helaas zomer-exceem, maar dit heb ik op dit moment onder controle door goede voeding en verzorging.

Keuren kosten koper. Vp €4000,-
GOED TEHUIS VEREIST!
Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u mij bereiken op :
06 25145134 of mail mij naar: lisamotshagen@hotmail.com

Deze slideshow vereist JavaScript.

anna8 anna7 anna6 anna5 anna4 anna3 anna2 anna1

Evy