Nieuwe aanwist Funky

Funky is een heel nieuwsgierige merrie. We hebben niet gepland om te kopen. Ik had tegen een aantal mensen gezegd dat ik Surprise ging verkopen, en op zoek wilde gaan naar een leuk jong dressuurpaard met potentie om L’Espoir wat meer te ontzien. Toen we Sup verkocht hadden, kwam Troy op mijn pad en veranderde mijn plan. Eerst Troy helpen, opnieuw beleren, vertrouwen geven, verkopen naar een goed huisje en op zoek gaan naar een dressuurpaard van ongeveer 5 die al wat kan en waarmee ik kan doorstarten.

Twee weken geleden werd ik gebeld door mijn oude instructrice (van de stal waar ik reed voordat ik naar Anky vertrok). Die had gehoord dat ik op zoek was naar een jong dressuurpaardje en zij had een leuke staan die ze voor zichzelf had gekocht voor het hogere werk maar die blijft voor haar te klein. Heel goed met mijn ouders gepraat en omdat kijken geen kwaad kan, zijn we wezen kijken.

Wat een leuk spontaan dier! En wat heeft ze veel weg van L’Espoir! Natuurlijk werd ik op slag verliefd en we hadden nog wat over van de verkoop van Sup en dat hebben we aangeboden en dat accepteerde ze!

En nu hebben we ineens 2 jonkies waarvan 1 onbeleerd en 1 opnieuw beleerd moest worden!

Tags:   ,

Evy