Nieuwe recensies!

mariska
Twee leuke nieuwe recensies erbij!!
Sinds vorig jaar hebben wij Rockstar gekocht en heb altijd les gehad van iemand anders. Wij kennen Evy natuurlijk al langer van de Tinkerdagen! En we zaten te twijfelen of ik misschien van instructie moest overstappen. Nu zaten wij diep na te denken over naar wie. Na veel nadenken en goede verhalen over Evy een proefles bij haar afgesproken. Deze les ontdekte we dat Evy zo rustig en kalm en duidelijk alles uitlegd, dat we besloten om over te stappen! Ik ben begonnen met rock in de M1 en we zijn al na een jaar M2 startgerechtigd! Dit geeft toch eigenlijk wel een beetje aan hoe wij deze lessen van Evy oppakken. Elke les is weer anders en elke les weer een uitdaging.. ben heel blij dat ik deze overstap gemaakt heb en dat we nu rustig gaan verder trainen en gaan ontdekken hoe ver we kunnen komen! Met deze begeleiding van Evy heb ik er alle vertrouwen in!
uranaMijn naam is Bernadette en ik heb sinds een jaar lessen van Evy. Ik ben begonnen met lessen met mijn verzorgpaardje; dit was een Merens ruin van 7 jaar. Omdat ik al langer het verlangen had naar weer mijn eigen paard ben ik gaan rondkijken. Doordat ik langere tijd op een merens ben gaan rijden ben ik verknocht geraakt aan dit ras.
Ik weet nog heel goed dat ik in de lente periode van dit jaar een merens merrie te koop zag staan op de verkooplijst van het stamboek. De foto’s en de omschrijving sprak mij direct aan. Dezelfde avond heb ik een afspraak gemaakt om met een vriendin en mijn man te gaan kijken. Ik heb toen kennisgemaakt met Urana een merens merrie van 8 jaar. De eerste keer heb ik haar gereden en ik voelde direct een klik met dit leuke paardje. Savonds heb ik meteen Evy gebeld om met haar te overleggen en ook om mijn enthousiasme te delen.
Zij bood direct aan om de eerst volgende keer mee te gaan. Dit vond ik erg fijn omdat zij goed weet hoe ik rij en welk soort paard bij mijn karakter en behoeftes past.
Ik weet nog goed dat we op 2de paasdag met code rood als weersvoorspelling naar noord brabant zijn vertrokken. Evy was direct enthousiast en gaf aan dat het slim zou zijn om ook een kort stukje naar buiten te gaan met Urana. Ondanks het bagger slechte weer toch naar buiten gegaan en het paardje was zo braaf. Onderweg naar huis hebben we uitgebreid gesproken en haar woorden waren heel duidelijk; doen Bernadette! Dit paard past goed bij jouw en hier ga je heel veel plezier aan beleven.
En zo gezegd zo gedaan. Inmiddels ben ik alweer een paar maanden in het bezit van mijn lieve Merens Urana.
Kortom; ik heb erg veel gehad aan de manier waarop Evy meedenkt. Zij heeft veel oog voor het karakter van een paard en of het paard bij je past. Ik ben erg blij dat ik Evy heb betrokken bij de aankoop van mijn paard.

 

 

Evy