Nieuwe referentie van Loes (St Oederode)

Sinds Augustus 2014 lessen mijn zus en ik bij Evy. Ik ben begonnen met het verder inrijden van een 4 jaar jonge kwpn merrie waarmee het doel is om uiteindelijk wedstrijden te gaan rijden. Mijn zus rijd een jonge fries en is aan het trainen voor de IBOP. We wilden graag les aan huis en ik nam contact op met Evy.

Evy is een gezellige, enthousiaste meid die duidelijk plezier heeft in het lesgeven. Het is erg fijn dat ze veel aandacht besteedt aan een goede basis, erg duidelijk de oefeningen en handelingen uit kan leggen en ook waarom iets goed of niet goed is voor je paard. Evy’s manier van lesgeven is erg paardvriendelijk en ze geeft je als ruiter vertrouwen. Wanneer mijn jonge merrie het moeilijk vindt of soms wat puberaal is, en best even lastig kan doen, gaan we gewoon even een stapje terug om van daaruit weer op een ontspannen manier verder te werken naar de oefeningen toe. Geen haast, het leertempo van het paard wordt goed in de gaten gehouden en het paard krijgt de kans om zich goed te ontwikkelen! Heel erg fijn.

Mijn zus en ik zijn heel erg tevreden met de goede, uitdagende en zeker ook gezellige lessen. Wij raden haar lessen dan ook zeker aan! Evy, heel erg bedankt en dat er nog vele lessen mogen volgen!

Evy