Paar dagen bij Anky

De afgelopen 2 weken ben ik erg druk geweest, wel druk op een leuke manier want op mijn oude werk bij Anky hadden ze afgelopen weken personeel tekort, dit is opgelost maar voor de overgangsfase hebben ze mij opgeroepen 🙂

Ik heb het weer enorm naar mijn zin gehad, net zoals al die tijd dat ik er heb gewerkt. De sfeer, de paarden, de mensen (collega’s en klanten), familie van Grunsven. Het is zo fijn om daar te kunnen werken! Nu had ik ook het weer mee want het was prachtig lenteweer, de paarden waren vrolijk en natuurlijk de meiden op stal ook.

Ik vind het zelf ook echt weer een heerlijke ervaring om tussen de top te kunnen zitten. Ik heb dat stiekem ook wel heel erg gemist, je hoeft je maar ergens heen te kijken en je ziet prachtige paarden, mooi bijgehouden plantsoenen,  goed verzorgde spullen (kan ik nog een puntje aan zuigen). Je ziet de glans op de vacht en de mooie bespiering van de paarden. De ruiters zitten en je ziet ze geen hulpen geven en de paarden dansen onder ze, wisseltje hier, piaff daar, pasje om, met zo veel gemak.
Ja dan weet ik het weer, ik wil ooit ook mijn paarden zo goed afgericht hebben, zo goed op de hulpen, zo mooi in de spieren en in de vacht. Ik wordt gelijk weer heel gedreven en sta te trappelen tot ik naar mijn eigen paarden kan morgen en weer verder kan met mijn eigen training 🙂

Ook heel leuk, een van de leerlingen van Anky, Emelie Brolin, was er ook deze week, zij rijd voor Zweden en heeft een oudere zus van Funky! Van dezelfde moeder. Een paar jaar ouder. Het was heel leuk om met haar te praten over haar Alien en mijn Funky, al verschillen ze wel heel erg!

Funky’s oudere zus:
10173597_850338744982607_1606535416_n

Tags:   ,

Evy