Rick, Emma & Aster op Jump&Cross de Treekhoeve

Rick, Emma en Aster hebben het super goed gedaan vandaag bij de Jump en Cross op de Treekhoeve!

Emma deed mee in de 40 cm, reed een heel netjes rondje en viel helaas net buiten de prijzen

Aster heeft het super gedaan in de 60 cm en eindigde met een mooie 3e plaats van de 25 deelnemers!

En topper Rick heeft met zijn D-Pony de paarden een poepie laten ruiken met een super goede 1e plaats in de 80 cm!!!

Emma

 Zondag heb ik jumpcross gereden met Ollie. Het was echt heel leuk, ik had alleen een paar weigeringen. Maar dat was niet erg want het was superleuk om te doen en het was een superleuke dag. Alleen het water was heel koud. Volgende keer wil ik weer meedoen met mijn lieve Ollie.

Aster

Gisteren de jump cross competitie gereden op lieve compagnon♥ hij heeft het echt super gedaan! Met springen foutloos parcours en foutloze barrage! En met de cross twee weigeren op de tonnen! En we zijn derde geworden! Ik ben trots op hem! [/blockquote]

Rick

Eerste wedstrijd van de Jumpcross competitie gereden. We reden in de hoogste klasse 80 cm. Dat was best gek want ik moest bijna tegen allemaal paarden en grote mensen rijden. Met springen was ik foutloos en had ik de snelste tijd, dus stond eerste in de tussenstand. Met crossen waren we ook foutloos, maar wel wat te langzaam. De prijsuitrijking was heel spannend. We zijn eerste geworden. Ik vond het heel spannend maar mijn pony heeft me heel goed geholpen. Ook bij de op-sprong want dat had ik nog nooit gedaan. Ik wist dat ik hem kon vertrouwen hij is SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dit is zoooooooo leuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evy