Rick, Emma, Riva & Elke op de Schijndelse ruiterdag

Emma, Riva en Rick hebben meegedaan op de Schijndelse ruiterdag! Rick en Emma hebben dressuur gereden op Quisto en Rick is 9e in L1 em Emma 7e in de B van 25 deelnemers! Vriendinnetje Riva deed een bixie-proefje met Ollie en behaalde 7e plaats.
Met springen moest Badman nog een beetje bijkomen van prestatie van de dag ervoor en tikte een balkje en Emma had in 2 manches een weigering. Trots!

Ook Elke heeft meegereden:

Afgelopen zondag Schijndelse ruiterdag gehad met Meggie. Vooral op het springen geoefend omdat Meggie nog veel angst heeft op de bel, daardoor ging de dressuur helaas ook wel iets minder. Met dressuur in de L1 voor de 2e keer waren we 5e met 187punten van de 13. Springen ging erg goed! Geen angst voor de bel dus we gingen ervoor! En toen werden we 1e! We waren foutloos en de snelste. Daarna moesten we overkampen voor schijndels kampioen. Ik moest nu opeens 90 springen! Flink gas erop gezet. Helaas bij de een na laatste hindernis een weigering door mijn fout. Uiteindelijk met overkampen toch nog 3e geworden. Dus heel trots op Meggie! (Fotos zijn van de 1e manche 70cm) Elke

Evy