Rick en Emma in Rosmalen

Rick en Emma hebben weer een top dag achter de rug! Ze hebben het weer heel goed gedaan en ook weer een hoop geleerd 🙂

Gisteren een leuke dag gehad met Ollie in Rosmalen. Eerst een oefenrondje gehad: foutloos. Toen m’n echte rondje: weer foutloos. Toen de barrage: en alweer foutloos!!! 3xfoutloos – superblij mee!!! Ben 4e geworden. Henny; bedankt voor de goede tips!!!
Ollie mocht daarna lekker snel weer naar huis omdat we Batman moesten halen, dus Ollie mocht meteen weer de wei in, dat had hij echt wel verdiend in plaats van de hele dag in de trailer te staan!
Emma
Bij de 1e selectiewedstrijd in Rosmalen ging het niet zoals ik had gehoopt. Eerst met Questo HC gestart. Ging niet lekker, maar uiteindelijk wel alle hindernissen gesprongen. Toen moest ik meer dan 3 uur wachten voordat ik in de CL kon starten. Dat was dus te lang, Questo was het blijkbaar zat. Met losspringen ging hij nog super maar in het parcours had ik op hindernis 4 3 weigeringen….. Uitgesloten dus….. Wel fijn dat Sabine kwam helpen.
Daarna moest ik met Batman in de DL starten. Losrijden ging lekker, we hadden er allebei zin in. Het parcours ging superfijn, totdat Batman tussen hindernis 7 en 8 een flinke bok gaf en ik er bijna naast lag. Batman schrok blijkbaar weer van mij en wou niet meer de kant op waar ik heen wilde. Toen wist ik even niet meer wat ik moest doen. In paniek ben ben ik naar de jury gereden en heb ik afgegroet. Achteraf dus niet zo’n hele slimme actie, al helemaal niet tijdens een selectiewedstrijd…… Zeker niet omdat ik achteraf denk dat het gewoon een bok van plezier was…. maar ja, da’s achteraf…… Enorm balen dus!

Maar… gebeurt is gebeurt… vandaag zijn we weer lekker gaan rijden thuis. Hij had er flink zin in! En heb een nieuw record gesprongen! En wat deed Batje dat weer goed! Rick

Evy