Wedstrijd Fedora, 2e plaats! *VIDEO*

Gisteren weer wedstrijd gehad met onze Fedora. We hebben een leuke wedstrijd uitgezocht met groot deelnemersveld en veel te zien. Alles voor de ervaring. Een hele grote wedstrijd met een challenge over 4 knhs-wedstrijden en leuke geldprijzen.

Funk vond het heel spannend, in de eerste ring was de kantine erg spannend en het geluid van de langslopende mensen. 1x wilde ze het even goed bekijken (eerste proef, op 4:00 min). De tweede proef oogt rustiger maar voelde meer gespannen. Er was hier nog meer te horen en de aandacht was ver weg. Waar Funky normaal heel goed op mijn zit reageert, moest ik af en toe de handrem gebruiken.
Na deze 2 proeven had ik ook niet heel veel verwacht. Zeker na de uitslag van de vorige wedstrijd, die voor mijn gevoel wél fijn ging. Tot ik met de prijsuitreiking ineens ‘Evy Ruijs met Fedora’ hoor. Een tweede prijs met 190 punten en 8 challenge punten! In de eerste proef ben ik uiteindelijk 5e geworden met 182 punten. In totaal hebben we nu een score van 8 challenge punten en staan we nu op de 3e plek!!

Video’s (vanaf computer is er ook een ondertiteling te zien met punten en commentaar van de jury):
1e proef

2e proef

funky 22 november

Evy