Carolina’s rentree in het M1!

Een jaar geleden is Yinx toegetakeld in de wei waardoor hij een snee tot aan zijn bot had. De dierenarts schatte de kans 20 tot 25 % om weer te kunnen rijden of überhaupt te lopen. Vandaag heeft ze haar M1 rentree gereden!!

Carolina:

Na maanden van revalidatie en training..met de prognose van de da nog in mijn hoofd dat hij 20/25% kans had überhaupt weer normaal te kunnen lopen of de sport weer in zou komen..vandaag ons herdebuut in de M1 gehad..
Heerlijk eraan kunnen rijden en niet meer op safe gereden..maar hierdoor wel wat meer foutjes gemaakt..maar wat een heerlijke pony en wat kwam ik er met een super gevoel vanaf…punten waren zeker eerlijk en terecht 178 en 174 en de jury vond Yinx een zeer leuk paard en mij zeer sympathiek rijden?..maar wat ben ik trots op mij zelf en helemaal op die SUPER kanjer van me..zo’n lange weg en we hebben hem helemaal samen afgelegd..nu verder trainen met onze juf Evy!

Tags:   ,

Evy

One comment for “Carolina’s rentree in het M1!

 1. Merel

  Wij zijn dit jaar voor het eerst op vakantie geweest sinds we ons paard hebben. Best spannend dus hoe we de verzorging van ons lieve paard gingen regelen.
  Wij zijn bij Evy terecht gekomen en zijn daar heel erg blij mee!
  Wat heb jij goed voor ons paard gezorgd, lekker naar buiten en weer naar binnen gezet, uitgebreid gepoetst en vooral veel aandacht aan hem gegeven.
  Toen we thuiskwamen van onze vakantie troffen we een super relaxed paard aan.
  Nogmaals heel erg bedankt Evy!!

  Reply

Leave Comment