Nieuwe recensie!

Vandaag ontving ik een nieuwe recensie:

Voor mij is Evy echt een held! Mijn vos merrie kan zich erg sterk en schrikkerig maken, maar als ik les heb van Evy komen we daar eigenlijk altijd (snel) doorheen door de oefeningen die ze geeft. Dat helpt mij ook om de ontspanning terug te vinden in de trainingen. Iets wat ik enorm belangrijk vind in het paardrijden. Buiten dat ben ik, eigenlijk zonder enige wedstrijdambitie, binnen 16 wedstrijden starten L2+5.
Met mijn vorige pony was ik vrij bang geworden voor de galop, maar door een hoop geduld en vertrouwen van Evy heb ik nu ook vertrouwen in mezelf en mijn rijkunsten en als het even spannend is helpen wat lessen ons er zo weer doorheen.
We zijn in korte tijd zo enorm vooruit gegaan dat ik zelfs (nogmaals eigenlijk zonder enige wedstrijd ambities) durf te dromen van de M dressuur of misschien nog wel verder.
Evy kijkt echt per les waar jij en je paard behoefte aan hebben en probeert vanuit daar op te bouwen vanuit vorige lessen. Je krijgt duidelijk mee wat je tot de volgende les kunt oefenen, maar wat ik vooral héél fijn en belangrijk vind is dat ze ook uitlegt wat je moet voelen en vooral waaróm je iets op deze manier moet doen.
Dat helpt mij enorm bij het oefenen om te weten wat het doel is van die oefening en waar je daarmee naar toe wilt.
Evy is ook gewoon heel gezellig, de lessen zijn altijd leuk en creatief. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat een les mij niet verder heeft gebracht!

Evy